Nutricione neix amb la seguretat i l’experiència d’oferir productes d’alimentació, naturals d’alta qualitat. Planejat per cobrir totes les necessitats nutricionals dels nostres amics, especialment les dietes per a gossos. Sabem de la importància que tenen els nostres amics en l’entorn familiar i volem col·laborar a allargar la vida, millorar el seu rendiment físic i ajudar a prevenir els problemes del sistema immune i millorar les funcions vitals.

 

Gama Max Vital

La Gamma Max Vital s’elabora a partir d’aliments frescos (sense conservants, colorants ni aromatitzants artificials) que ajuden en la prevenció de malalties, així com els símptomes i tractament per als problemes urinaris, dermatològics, renals, de mobilitat, artrosi, gastrointestinals, placa dental o l’obesitat.

Envasos de 500gr d’aliment nutritiu humit triturat congelat. El menjar humit proporciona nombrosos beneficis als nostres amics, sabor gourmet en ser més sucosos que altres aliments, conté més proteïnes i aigua (un 80%), la qual cosa contribueix a una bona funció renal i a una major hidratació.

És un aliment totalment complet nutritivament compost per carn magra amb os, peix, hortalisses, fruites, vísceres, oli de salmó, oli de krill, oli d’oliva, iogurt i herbes.

35% Pollo amb os, 35% Vadella, 10% Verdures + Fruita, 2,5% Farina Krill
50% Conill, 9% Vísceres, 9,5% Verdures + Fruita, 15% Rap
70% Pollo amb os, 6% Oli d’oliva + Salmó + Iogurt, 16% Verdures + Fruita, 8% Vísceres

 

Gama All Meat

100% carn triturada amb os i vísceres. És un aliment super premium humit congelat (temperatura controlada a -18º). Això garanteix nutrients de gran qualitat i un molt bon producte.

La carn com a aliment és una excel·lent font d’aminoàcids essencials, concretament 8, que l’organisme no és capaç de produir per si mateix. Rica en proteïnes i minerals com el potassi, el calci, el magnesi, el zinc i el ferro.

 

 

Totes les nostres línies de productes d’alimentació aporten l’energia idònia d’un animal en el dia a dia, amb una palatabilitat agradable i una digestibilitat correcta, satisfent l’aportació correcta d’energia a cada gos segons condicions, raça, mida i edat.

Ens fonamentem en part amb les característiques d’una dieta ACBA, “Aliments Crus Biològicament Apropiats” i en oferir productes altament nutritius amb la finalitat de tenir als nostres peluts en un perfecte estat de salut. Cobrint totes les necessitats de tot tipus de races, tant per a adults, cadells i en gossos relativament joves de tot just quatre o cinc anys d’edat i adults.

Complim amb tots els requisits de seguretat agroalimentària – Europea – i traçabilitat imposats pel control d’alimentació animal, reglament 178/02. Les nostres normes de seguretat alimentària estan establertes segons pautes de la GUIA DE BONES PRÀCTIQUES DE F.E.D.I.A.F (European Pet Food Industry Federation) per a la fabricació d’aliments segurs per a animals de companyia a ESPANYA I EUROPA..

Garantim a tots els nostres productes, un aliment equilibrat, perfecte en la vida del dia a dia dels animals. Acompanyat sempre d’exercici i una estructura estable farà que la vida de la seva mascota millori en qualitat de vida, beneficiant-se dels innombrables avantatges nutritives, que conté el nostre aliment..