Els ingredients dels nostres pinsos són 100% naturals, l’abril del 2012 es va obtenir el certificat BIO en tots els pinsos fabricats per Markus-Mühle / Luposan. Els pinsos compten amb tots els components més importants d’una presa de caça un gos en el seu ambient natural: carn, cartílags, essències líquides de la presa, matèria verda que es troba a l’estómac de la seva presa, etc. Amb aquests elements es cobreixen especialment les necessitats vitamíniques, oligoelements i hidrats de carboni necessaris per a la vida diària d’un gos.

El pinso Markus-Mühle / Luposan és un aliment complet, combinant una minuciosa i equilibrada elecció dels seus ingredients, tots ells d’alta qualitat i autoritzats per a consum humà. Els nostres productes no contenen ingredients asiàtics.
Els nostres pinsos estan lliures d’additius potenciadors del sabor, aromatitzants, conservants com etoxiquina (E324), BHT (E321) i BHA (E320) i astringents químics, de manera que estem segurs que la nostra mascota està menjant el més sa i de la forma més natural possible.

Luposan només realitza proves dels seus aliments amb les seves pròpies mascotes, ja que aquestes no són invasives (palatabilitat, digestibilitat, ph en orina, transaminases, anàlisi d’orina i fem, control de pes, etc.). Considerem que si un producte no és apte per a la nostra mascota personal, tampoc ho és per cap altre gos. No tenim laboratoris ni contractem laboratoris amb animals per experimentar els nostres productes, a més estem totalment en contra de qualsevol tipus d’experimentació animal, tortures, o qualsevol altra activitat que provoqui sofriment.

Per a l’elaboració dels nostres pinsos utilitzem carn de pollastres i galls dindi criats en semillibertat en granges Suïsses. Segons les normes de protecció animal de Suïssa, s’usen processos molt ètics a l’hora de sacrificar aquests animals per al consum. La puresa i alta qualitat d’aquesta carn ofereix proteïna d’elevada assimilació. Amb menys aconseguim molt més, perquè el que compta és la qualitat de la proteïna assimilable no la quantitat. Totes les carns (pollastre, gall dindi vaca black angus, bou xarols, peixos i mol·luscs) que contenen els nostres pinsos són deshidratades i farinats.

El procés de NO EXTRUSIONAT, possibilita que totes les vitamines, proteïnes, greixos animals i olis vegetals es conservin gairebé íntegrament, ja que evita la desnaturalització bioquímica dels seus components. Aquest procés en fred permet als pinsos de Luposan / Markus-Mühle augmentar la seva palatabilitat o acceptabilitat, controla la gelatinització del midó i eleva la digestibilitat dels ingredients, afavorint una millor absorció de l’aliment. A més, amb aquest procés s’aconsegueix controlar la humitat i disminueix la predisposició a la descomposició (colonització bacteriana, micòtica, etc.). Així mateix el “no extrusionat” es considera un procés artesanal que no transgredeix el medi ambient, de manera que aconseguim mantenir la nostra línia d’amor i respecte a la mare natura.
Extrusionar un aliment és elevar-lo a altes temperatures per processar-lo, i justament aquesta altes temperatures són les que “cremen o maten” gran quantitat de vitamines, proteïnes i oligoelements, de la matèria primera. Aquest procés obliga que, després de extrusionar, s’hagin d’afegir al producte vitamines, greix o olis per compensar la pèrdua pel extrusionat.

Els pinsos de Markus-Mühle / Luposan estan fets en forma de pellets, sense bombolles d’aire, el que dóna una consistència compacta al pinso. D’altra banda, aquesta forma de trossos de pinso compacte i sec afavoreix la neteja de les dents i col·labora al mastegat ia la producció d’abundant saliva, el que beneficia la digestió. És ideal per a gossos amb genives i dents sensibles o bé per mantenir sana la dentadura de les nostres mascotes.

“Bellesa i vitalitat des de dins”