Ens apassiona la salut i la felicitat de les nostres mascotes. De fet, podríem dir que tenim la missió de canviar la forma en què mengen les nostres mascotes, d’una dieta feta amb ingredients irreconeixibles i un excés de processats, a una veritablement natural i holística … notaràs la diferència molt ràpidament.

Lily ‘s Kitchen combina la qualitat saludable d’ingredients naturals amb una dieta aprovada per experts veterinaris i nutricionistes. Treballem sense descans per crear brillants receptes equilibrades, tot està cuit a foc lent per no perdre la seva integritat nutricional.
Mai utilitzem additius artificials, conservants, colorants ni sabors, ni fem servir cap farcit d’aliments per a mascotes, com farina de carn, farina d’ossos, derivats d’origen animal o subproductes.

Totes les nostres receptes per a gats són sense gra, que és essencial per a la seva salut. També tenim una gran varietat de receptes sense gra per a gossos, per a aquells que són intolerants als grans o que tenen estómacs sensibles.
A Lily ‘s Kitchen tot es redueix a una senzilla creença; que els nostres amics tenen dret a una alimentació adequada i sana, a força d’ingredients de qualitat real, que reflecteix la seva dieta natural …

¿Com ho fem?

ingredients reals

Utilitzem els millors ingredients de qualitat humana possibles (carns, cereals, fruites, verdures i herbes) sense derivats o ingredients artificials.

la dedicació a la vida deliciosa

Tots els nostres sabors i olors deliciosos dels aliments amb els què sabràs immediatament que no hi ha res desagradable a l’interior.

perspectiva ètica

Ens preocupem pel medi ambient i l’objectiu és produir receptes fetes o cultivades d’una manera que és la més sostenible per al nostre planeta.

enfocament honest

Detallem molt minuciosament tots els ingredients a les nostres etiquetes, per la qual cosa sabràs exactament amb què estàs alimentant a la teva mascota. Som totalment transparents i pots confiar en nosaltres!

normes de qualitat

Totes les nostres cuines tenen la total acreditació BRC, de manera que pots estar segur que tota la nostra alimentació està feta amb els més alts estàndards de les normatives pertinents per persones que es preocupen.

Matèries primeres ecològiques

Som grans creients en aliments ecològics, així com els mètodes d’agricultura ecològica ja que significa a posterior un millor benestar dels animals, una major diversitat de vida silvestre, i més protecció per al medi ambient en general.

L’elecció dels aliments ecològics sempre que sigui realment així es nota una diferència positiva i és per això que oferim una gamma de productes orgànics certificats en exclusiva, així com la nostra gamma totalment natural.

benestar dels animals

Les normes ecològiques garanteixen una vida de corral per als animals i els mètodes de cria holístics que minimitzen l’estrès.

la puresa i la Traçabilitat

Els aliments ecològics són lliures d’additius, greixos hidrogenats, i ingredients transgènics. Es prohibeix l’ús rutinari d’antibiòtics, hormones o fertilitzants sintètics i pesticides està severament restringit. Les cadenes de subministrament són més curtes per facilitar la traçabilitat des de la granja al bol.

biodiversitat silvestre

Les granges ecològiques són refugis per a les abelles, aus i papallones, amb un 50% més de plantes, insectes i aus a les granges ecològiques, i un 30% més d’espècies.

salut Ambiental

L’agricultura ecològica allibera menys gasos d’efecte hivernacle per hectàrea, no utilitza fertilitzants químics fabricats a força de combustibles fòssils finits, i utilitza menys energia en general.

lilys2

Compromís amb l’entorn


lilys