Fem barri, Fem poble… Fem Sant Andreu 🙂


Què és Tip i Tap

Tip i Tap és una botigueta per cuidar i mimar la salut del teu inseparable amic / amiga. Tip és el gat i Tap és el gos… sóm el Ramon i la Nuria de Barcelona 🙂  (Dissenyador Gràfic i Educadora Social) del barri de Sant Andreu de tota la vida i estem encantats amb el nostre poble de Palomar.

La Botigueta Tip i Tap és un “projecte animal” fet amb molt de amor 🙂 i amb molta cura. NO és una gran superfície on l’atenció és freda i distant, no és un “autoservei”, nosaltres volem que et sentis com  a “casa teva” i apostem per un comerç de proximitat i seguint mantenint la magia i l’essència del nostre poble.

FEM BARRI, FEM POBLE…FEM SANT ANDREU ! 😉

La Nostra Filosofia!

La idea de crear Tip i Tap neix de l’amor, el respecte, l’empatia i el compromís vers als animals d’una altra espècie, per això hem creat la nostra botigueta, per cobrir les primeres necessitats tan importants i vitals per els nostres companys, com és l’alimentació Natural, Ecològica i Holística. Estem encantats de compartir experiències dia a dia amb els vostres Gats, Goss@s, etc… i oferir-vos la millor Alimentació Natural per què gaudeixin d ‘una bona qualitat de vida.

En el nostre poble tenim la sort de conèixer a personas molt conscienciades que han adoptat a molts Gats i Goss@s etc, ens sentim molt propers a aquesta filosofia fomentant i conscenciant des de la nostra botiga a la gent i animar-los a adoptar i NO a comprar.

Nosaltres des de Tip i Tap volem posar-hi el nostre granet de sorra pel benestar físic i emocional dels Goss@s i els Gats, vinguin d’on vinguin i siguin de la raça que siguin.

SOM EL QUE MENGEM I EL QUE SENTIM… ELLS/ES TAMBÉ!!! 😉

La botigueta Tip i Tap està ubicada al barri de Sant Andreu de Palomar, concretament estem dins del casc antic, al C/ Mateu Ferran, 6  (al costat del mercat de Sant Andreu). La nostra il·lusió és treballar amb un tracte molt proper i humà en la què el client a més a més de comprar una alimentació natural, se senti com a casa seva. Estarem per resoldre qualsevol consulta o pregunta que tingueu sobre els productes que oferim a la costra botigueta 😉

Pretenem donar un servei únic i exclusiu de “poble com abans” on a més de compartir barri, es comparteixi vida i proximitat tot reprenent el tracte quotidià i l’essència de poble, compartir experiències i perque no… alguna que altra rialla! 🙂

Els barris els formem i els creem les persones i altres especies animals, mentres més pròxim i respectuós sigui el tracte entre les diferents especies, tindrem millors relacions i benestar social… amor, respecte, empatia, compromís, etc… siguem conscients i coherents amb els nostres actes cap als altres, sigui de la especie que sigui i vingui de on vingui.

Et facilitem la teva compra!

També t’oferim la possibilitat de fer la teva compra contactant directament amb nosaltres a:
933 455 593
facebook.com/labotiguetatipitap
labotigueta@tipitap.cat

Et portem la comanda a casa teva GRATUÏTAMENT!
(Només al barri de Sant Andreu i en sacs superiors a 10kg.
Per altres barris o ubicacions consulteu al telèfon 645 18 77 66.)

Tu també hi comptes!

• Participa i escriu-nos un mail (labotigueta@tipitap.cat) amb la teva proposta
per millorar i ampliar el servei que oferim al barri.
• Estem oberts a qualsevol idea o suggeriment per millorar la qualitat de la vida dels animals.