KNATUR és la marca de tots aquells que pensem que els nostres gossos no són simplement mascotes, que sentim que ens complementen i les tractem com part de la familia. A Knatur plasmem gràcies las nostyres productes l’amor i estima que sentim pels animals amb aliments naturals per a gossos feta a partir de productes frescos, d’alta qualitat i cuits seguint l’estil de la cuina casolana.

Els menús Knatur es composen única i exclusivament de carn, verdures i arròs. Això permet que no necessitin cap altre suplement vitamínic. Els nostres productes són la perfecte expressió de l’experiència adquirida al llarg de 30 anys sumat a la voluntat de crear un producte excepcional.

5 Motius per alimentar al teu amic amb Knatur:

Conté un 90 % de carn fresca i de bona qualitat.
El que es tradueix en un alt contingut en proteïnes de gran valor biològic per als animals, ja que contenen tots els aminoàcids essencials. El nostre menjar per gossos té una quantitat de carn molt superior a la majoria dels pinsos humits. Aquesta és similar a les dietes BARF de gran qualitat.
No conté farines ni gluten que pugui provocar intolerància.
En els animals, en el seu lloc utilitzem arròs, que és fàcilment digerible i els seus nutrients assimilables. L’arròs que conté Knatur fa que sigui una font d’energia d’absorció lenta.
Conté un 40% d’humitat.
Característica que afavoreix la correcta hidratació i contribueix a que els òrgans de l’animal no pateixin estrès per falta d’aigua. Tot això fa que el menjar sigui més apetitosa per al teu amic.
Aliment ric en Omega 3 i 6.
L’ús d’oli de salmó noruec i les verdures proporcionen tots els nutrients, minerals i vitamines que necessita.
Seguretat alimentària i facilitat d’emmagatzematge.
Esterilització dels aliments mitjançant un tractament tèrmic en el qual s’eliminen tots els bacteris, paràsits i possibles infeccions que pugui contenir la carn crua, podent conservar així l’aliment sense fred, facilitant el seu transport.

Knatur Pollo y Cordero

Knatur està elaborat seguint un meticulós tractament tèrmic a baixes temperatures que destrueix els microorganismes que puguin existir en la carn crua i afecta la salut dels animals, a més de conservar tot el sabor i aroma obtenint una textura suau i fàcilment digerible. La temperatura i el temps de cocció dels aliments han estat calculats a partir de 4 factors:

1. La conservació dels gustos i nutrients de les matèries primeres.
2. La termo-resistència dels microorganismes i enzims presents en l’aliment.
3. La càrrega microbiana inicial que conté l’aliment.
4. El PH de l’aliment.
.

Aquest mètode de cocció té l’objectiu d’eliminar tot risc patogen per a l’animal sense alterar els sabors i qualitats organolèptiques de les matèries primeres que integren l’aliment. Per no diluir el producte, la cocció dels aliments es fa amb suc de la pròpia carn (sense afegir aigua), obtenint així una gran concentració de nutrients i vitamines.