Edgard & Cooper ha desenvolupat el primer pinso per a gossos usant un 100% de carn fresca i en algunes varietats 100% Ecològic (amb certificació Europea), creant un aliment extremadament nutritiu i fàcil de digerir.
Mai trobaràs carn oculta en el nostre menjar de gos!

En l’agricultura ecològica, els productors alimenten als seus animals amb pinsos orgànics nutritius i prenen mesures preventives per mantenir-los sans. Això vol dir res d’antibiòtics i medicaments, el que garanteix una carn lliure de substàncies nocives. Les verdures ecològiques provenen d’un sòl completament fèrtil. No s’utilitzen ni fertilitzants químics i ni pesticides. És per això que els productes orgànics són naturals i posseeixen un autèntic sabor..

Els animals de granges ecològiques se’ls cuida amb cura i dedicació. Aquests consumeixen aliments nutritius i orgànics i se’ls proporciona el temps que necessiten, per créixer en un estable ampli i assolellat. També poden sortir a fora, de manera que els porcs poden retosar en el fang i els pollastres poden picar els cucs a l’herba.

Com ho fem?

 


 

Preferim professionals locals amb bon criteri. Professionals que coneixem molt bé i als que examinem regularment. 
Només fem servir ingredients purs, directament de la natura i que encara pots reconèixer.
Una recepta ben equilibrada? Totalment !!! i complint la normativa de la FEDIAF, la què? The European Pet Food indutry Federation.  
Aquests són uns tios severs! El primer, parada al laboratori per comprovar que tot va correctament… i aquí estan els nostres amiguets per provar el pinso!  
Tots els pinsos i menjar humit estan correctament formulats per experts nutricionistes. 
I ja el teniu a Tip i Tap per donar al teu amiguet. 

Medi ambient

Per mantenir la nostra petjada ecològica i respectuosa amb el medi ambient, empaquetem el nostre menjar en bosses fetes 100% amb materials biodegradables com rebuig de blat de moro. Els bonics dibuixos estan impresos sobre el paquet amb tinta amb base d’aigua. Adéu als químics!
El nostre planeta està ple de plàstic, per això nosaltres fem servir materials que es poden reciclar, llaunes d’alumini i terrines.
Ah i… què seria d’aquests meravellosos i llargues passejades si no hagués arbres on fer pipí? 😉 Per aquesta raó només fem servir paper reciclat 100% per imprimir tots nostres suports de publicitat.

Colaboració

Tothom satisfet? Edgard, Cooper i els seus esclaus, perdó… els seus amos;) vam decidir destinar el 10% dels guanys a accions benèfiques per a protecció dels gossos..