Hem tornat a la ràdio !


Aquest cop des de RKB (Radio Kanal Barcelona), 106.9 FM, entrevistats per Mario Lanero, locutor de “Animales en las Ondas”, junto amb la seca companya Olga.

Clica al play y ens escoltaràs, entrem en el minut 13:

Un cop més s’han interessat pel nostre projecte, la botiga y la filosofia animal. Estem molt il·lusionats dels reconeixements que estem tenint i ens dona molta força positiva, per aquests motius volem compartir amb tots vosaltres aquesta segona entrevista a la ràdio.

news_rkb

Realment és molt interessant el que podeu apendre, escoltant-la i saber més sobre els diferents tipus d’alimentació.

Desitgem que ho disfruteu, gràcies pel vostre suport amics!

Vem anar a ràdio4 (Preferències)


Ens entrevisten en directe a RNE (Ràdio 4)!

El dia 12 d’abril ens van fer una entrevista a la ràdio, a Jose Maria Carrasco que és un encant, li ha interessat moltissim el nostre projecte de botiga i ho volem compartir amb tots vosaltres. L’entrevista comença uns minuts després de la música… no us ho perdeu, és molt interessant!

Clica a la fletxa de play d’aquí abaix… i comencem!

Alimentació natural, ecològica i holística per gozos i gats?

Què és l’Aliment Natural, Ecològic i Holístic?


Hola a tots i a totes, sóc la Nuria de Tip i Tap i amb aquest escrit us vull explicar una miqueta què és l’aliment natural, ecològic i holístic per les nostres mascotes i quines diferències hi ha amb l’alimentació basura i de pèsima qualitat per a les nostres estimadíssimes mascotes…. COMENCEM:
L’aliment natural és aquell on les matèries primeres (carn, peix, verdures, fruites i alguns cereals) són de primera qualitat i són denominades “per a consum humà”, que també poden ser d’origen ecològic o bio.

És a dir, no son SUBPRODUCTES (la melsa, plomes, becs, matèria fecal, pell, cartíleg, potes, ungles, teixits nerviosos, etc…) que NO són destinats a la cadena alimentaria humana i fan que les nostres mascotes es posin malaltes i pateixin al·lèrgies diverses. Aquests subproductes SI els usen les marques comercials que estan en supermercats i grans superfícies que estan a tot arreu.

Les marques més conegudes fan grans inversions econòmiques per les seves campanyes publicitàries (anuncis, revistes, TV, imatges de les races de les nostres mascotes en els sacs, etc) i marketing. Contràriament fan una baixa inversió destinada a les matèries primes per elaborar els seus productes que fan que l’aliment final sigui de baixa o molt baixa qualitat, sobre tot per la gran quantitat de cereals i subproductes que abaraten els costos de producció del producte.

L’aliment natural és lliure de OGM (Organismes Genèticament Modificats) i sense aditius artificials, com són conservants, colorants, i potenciadors del sabor.

Els productes naturals ofereixen un alt valor nutritiu, alguns tenen un baix contingut en greixos i són hipoalergènics ja que no contenen cereals, soja, conservants ni colorants. També tenen un alt percentatge de vitamines, minerals i antioxidants naturals i, alhora, una gran apetitositat, sent de fàcil assimilació i digestió.

Aquests aditius artificials que també incorporen les marques comercials, poden arribar a ser tòxics i provocar diferente al·lèrgies si les nostres mascotes el prenen en grans quantitats o durant molt de temps. També poden danyar el seu aparell digestiu, tenint problemes gastrointestinals i diarrees.

La filosofia holística defensa que la nostra salut depèn de la nostra forma de vida i del menjar que mengem. Diuen que moltes malalties es poden prevenir simplement canviant el nostre estil de vida i menjant millor. Per als gossos això significa que han de fer prou exercici i menjar un àpat natural basat en la naturalesa del gos.

Una bona alimentació saborosa i saludable és fonamental tant per a nosaltres com per a les nostres mascotes. Alimentar-les amb productes naturals i de qualitat, ajuda a un millor desenvolupament i a unes defenses més fortes i una llarga vida. I tot això es reflecteix en una mascota més sana i equilibrada.

explicacio_aliment_natural

GOSSOS:

Els gossos són descendents directes del LLOP… quin llop es menja els nervis, les plomes o les ungles de la seva presa? perque els nostres gossos si ho han de fer?
Saps que els gossos els hi encanten la carn crua, les fruites i les verdures? Saps que són beneficiosses per la seva salut?
Saps què és la dieta BARF?
Saps que els gossos han de rossegar ossos i pells naturals que raspin les seves dents? Faran que es netegin i enforteixin les dents i mantinguin la seva boca sana.

GATS:

Els gats són descendents directes dels GRANS FELINS que són completament carnívors… perquè els alimentem amb tants cereals i només amb aliment sec?
Saps que és imprescindible pel teu gat l’alimentació humida (carn crua o llaunes sense SUBPRODUCTES, conservants ni colorants) pel correcte funcionament dels runyons, i vies orinàries?
És vital i molt important que mengin aliment humit tota la seva vida mínim dos o tres cops a la semana, així evitarem la principal dolència dels nostres gats; el RENAL.
Saps què és la dieta BARF?


Les nostres mascotes són GALLINES?… Perque aquests pinsos de supermercats porten el 100% de cereals o una gran quantitat són cereals que engreixen i posen malaltes a les nostres mascotas?
Perque ens fixem tant en la part superficial del producte: estètica, visual i atractiva dels formats dels sacs o anuncis i no ens fixem en les etiquetes de la composició de l’aliment?
Si ens preocupa tant la nostra pròpia alimentació, perque no ens preocupa l’alimentació de les nostres mascotes? No són part de la nostra família?
Si trobem l’equilibri en la seva alimentació trobarem l’equilibri en la seva ment i el seu cos… Som el que mengem, és millor prevenir que curar.
Perque no sóm conscients de tot axò?
Perque ignorem tant sobre l’alimentació de les nostres mascotes?
Ens manipulen per vendre més i pitjor qualitat?
Ens falta informació?

 


Vols respostes?

ET CONVIDEM A VENIR A LA BOTIGUETA TIP I TAP PER EXPLICAR-TE ELS DUBTES O LES CURIOSITATS QUE TINGUIS…
T’HI ESPEREM !! 🙂
Fem barri, fem poble… fem Sant Andreu

Ramon i Nuria

La nostra 1ª botiga… anem per la 2ª 🙂


Hola veïns i veïnes! Estem d’estrena, comencem una nova aventura amb moltes ganes i il·lusió. Ens agraden els animals, ens agrada el nostre poble Sant Andreu, ens agrada comunicar-nos i relacionar-nos amb la gent, ens agrada la vida i ser atrevits i emprenadors.

Som a la botigueta des del 8 d’abril de 2015 amb moltes ganes de què ens vinguis a conèixer i a presentar-nos a la teva mascota.

T’esperem!