Aliment sec


logo_lilys_kitchen
Som grans creients en aliments ecològics, així com els mètodes d’agricultura ecològica ja que significa a posterior un millor benestar dels animals, una major diversitat de vida silvestre, i més protecció per al medi ambient en general.
L’elecció dels aliments ecològics sempre que sigui realment així es nota una diferència positiva i és per això que oferim una gamma de productes orgànics certificats en exclusiva, així com la nostra gamma totalment natural.

www.lilyskitchen.co.uk


Retorn
Pinso natural sense cereals (hipoalergènic) per clients molt exigents que aprecien la qualitat en l’alimentació dels seus gossos.
És un aliment amb una única font de proteína animal (Salmó, Pollastre o xai), amb pèsols i boniato com a font de carbohidrats.
Té un alt contingut en Omega 3 i 6 combinats amb vitamines i minerals naturals.

www.retorn.es


logo_Natura_diet
Totes les seves variades dietes de pinso (amb més de 20 fruites, verdures i herbes aromàtiques) estan fabricades al nostre país i amb matèries primeres naturals i fresques nacionals, demostrant que la dièta mediterrània es pot aplicar al món animal.
Tenen una alta degistesibilitat, estan cuinades a foc lent i a baixes temperatures i no contenen GMO (Organismes modificats genèticament).
Seleccionem rigorosament els ingredients simulant l’elecció natural dels animals en estat salvatge.

www.dingonatura.com


logo-natural-greatness
És un aliment natural amb exel·lent sabor produït a València que utilitzen tecnologia nordamericana altament avançada en injecció directa de carn fresca.
La qualitat dels ingredients naturals utilitzats doten a aquests pinsos un alt nivell de palatibilitat i degistibilitat.
Seleccionen les millors proteínes digeribles de la natura, les fruites i verdures, junt amb una barreja exacta de vitamines i minerals per donar suport el sistema immunològic.
Aquest aliment es presenta en sec (pinso) i humit (llaunes) tant per gos com per gat.

www.naturalgreatnesspetfood.com


logo_Fish4dogs
És un aliment complet per a gossos amb peix que proporciona proteïnes d’alta qualitat, fàcilment digeribles i naturalment riques en Omega3, sense cereals (hipoalergènic).
Aquesta gamma d’aliments proporcionen una dieta saludable i completa pels gossos de totes les mides, races i edats i ajuda a mantenir la salut de les articulacions.
Alt contingut en Peix (més del 55% de peix al Fish4Dogs per a adults i més del 70% en el Fish4Dogs per a cadells).

www.fish4dogs.com


logo-trainer
Va ser la primera companyia a Europa en fabricar aliments per gossos i gats amb carn fresca de pollastre i de gall d’indi. Pionera també en afegir als seus productes extractes de fruites, hortalisses i plantes amb un alt poder antioxidant.
És un aliment funcional que conté determinats minerals, vitamines, àcids grassos, fibra alimentària i additius amb substàncies vegetals actives dotades de propietats beneficioses.

www.naturgos.es


logo_picart
Productors catalans de pinsos, des de 1953, elaborats amb ingredients naturals seleccionats per aconseguir una bona dieta mediterrània. És un pinso per gossos i gats altament digestible i amb excel·lent sabor.

www.picartpetcare.com


 porta21_Logo
És una alimentació completa en qualitat súper premium holística per a gossos i gats partint d’un profund amor pels animals que condueix a receptes usant ingredients de primera qualitat, sense subproductes càrnics i sense blat de moro, ni blat ni soja, perquè tinguin la més equilibrada i sana alimentació.
A part dels ingredients hi ha molts altres factors a tenir en compte durant el procés de producció de l’aliment, i tot això explica la gran palatabilitat i excel·lent tolerància de tota la gamma de Porta 21.
Aquest concepte holístic vol dir que totes les matèries primeres estan:
– Lliures de pesticides, herbicides, hormones i antibiòtics, additius i residus artificials.
– Les carns utilitzades són produïdes ecològicament.
– La carn de pollastre és obtinguda de pollastres de cria a l’aire lliure.
– El peix és silvestre pur del riu Humboldt (Nevada, EUA).

www.porta21.es