Aliment en péllet


logo-lupo-san
Els ingredients dels nostres pinsos són 100% naturals, l’abril del 2012 es va obtenir el certificat BIO en tots els pinsos fabricats per Markus-Mühle / Luposan.
Per a l’elaboració dels nostres pinsos utilitzem carn de pollastres i galls dindi criats en semillibertat en granges Suïsses. Segons les normes de protecció animal de Suïssa, s’usen processos molt ètics a l’hora de sacrificar aquests animals per al consum.
El procés de NO EXTRUSIONAT, possibilita que totes les vitamines, proteïnes, greixos animals i olis vegetals es conservin gairebé íntegrament, ja que evita la desnaturalització bioquímica dels seus components.
Els pinsos de Markus-Mühle / Luposan estan fets en forma de pellets, sense bombolles d’aire, el que dóna una consistència compacta al pinso.

www.luposan-iberica.com


logo_naturavetal
Utilitzem en la fabricació de Naturavetal ingredients molt digeribles, saludables i naturals, ajustats a les necessitats del gos, per protegir-lo en tota la seva vida. Canis Plus alimentació completa conté només matèria primera seleccionada curosament. Això inclou una fiable innocuïtat dels aliments. Els ingredients utilitzats són d’alta qualitat: carn, peix o au. No utilitzem aromes artificials. És una alimentació de primera perquè satisfà totes les exigències de l’animal. Canis Plus Alimentació completa té tot el que necessita un bon aliment per cobrir les seves necessitats en energia, nutrició i sabor. Per aquesta raó no cal una sobrecàrrega de additius, que només serveixen per a una cosa: augmentar l’òptica del producte i la seva acceptació.

www.naturavetal.es


logo_FarmFood
És un aliment presentat (en fred i no extrusionat) en pèl·lets que no conté additius químics, com antioxidants, colorants, aromes, aglomerants, ni conservants. És un aliment complet d’alta qualitat per a tot tipus de gossos independentment de la seva edat, raça i tamany ja que tots segueixen tenint en comú amb el seu avantpassat el llop: el metabolisme. Tots els gossos salvatges, petits i grans, joves o vells, mengen la mateixa presa segons necessitat energètica.
La puresa dels ingredients, juntament amb l’alt valor fisiològic de combustió i una digestibilitat òptima diferencien a Farm Food HE d’altres productes similars.
Aquest aliment és òptim de digerir pels seus ingredients d’alta qualitat, el que es reflecteix en la salut del gos, per exemple en la brillantor i la densitat del pèl.

www.farmfood.es