Acupuntura per a gossos

L’ acupuntura (del llatí acus,’ agulla ‘, i punctura,’ punxar’) és una forma de medicina alternativa i un component clau de la Medicina Tradicional Xinesa (MTX), que implica la inserció d’agulles fines en el cos en els punts acupunturals. Pot associar-se a l’aplicació de calor, pressió o làser de llum en aquests mateixos punts. L’acupuntura s’utilitza per a l’alleugeriment del dolor, encara que també s’utilitza per a una àmplia gamma d’enfermetats. Poques vegades s’utilitza sola, sinó més aviat al costat d’altres formes de tractament. La teoria i la pràctica de la MTX no es basen en el coneixement científic i s’ha descrit com un tipus de pseudociència.

L’acupuntura segueix sent una gran desconeguda al nostre país, mentres que a la Xina i cada vegada més, en gran part d’Europa, s’utilitza l’acupuntura i altres teràpies naturals com a medicina preventiva.

Normalment es fa ús d’aquesta teràpia natural en casos en què la medicina convencional ja no ens dóna cap solució. Vivim en una societat de consum (mateiral i de temps) en la qual volem solucions ràpides als nostres problemes i malalties. Estem massa acostumats a prendre una pastilla i que se’ns passin tots els mals i per tant no dediquem un temps essencial a cuidar-nos en salut i viure mantenint el nostre cos en equilibri.

La Medicina Tradicional Xinesa ens ensenya a mantenir un equilibri emocional i físic, fet que fa que el nostre cos i ment estigui en harmonia i es puguin prevenir d’una manera més efectiva les malalties.

NOVETAT!! A Tip i Tap comptem amb una Acupuntora (Laura), especialista en gossos/es.
Diplomada en Mediciona Tradicional Xinesa i Acupuntura a l’escola CENAC
y curs d’Acupuntura en Animals, impartida a l’Institut Trifolium (Canòpolis).

 

Els humans pertanyem també al regne animal, per tant tot el que fem servir per curar el nostre cos ho podem aplicar també als nostres companys/es de quatre potes. Podem ajudar-te a què el teu company millori en salut i mantingui un equilibri estable per prevenir qualsevol malaltia mantenint una vida tranquil·la i allunyada de malalties.

Malauradament, a causa de factors externs no podem evitar que els nostres companys es posin malalts, de manera que podem fer tractaments per a diferents patologies com: Displàsies, Problemes Articulars o Musculars, Al·lèrgies, Leishmania, millora de qualitat de vida en geriatria, i un llarg etc… si t’interessa tenir més informació contacta amb nosaltres clicant aquí o al telèfon 93 345 55 93.

A vegades les medicines convencionals no donen un resultat esperat, algunes són cares i intoxiquen químicament l’organisme dels nostres amics.
Si creus o tens curiositat per les medicines naturals
i no agresives…
a Tip i Tap tens una altra alternativa molt més sana per millorar la salut del teu company!!!